Posem les nostres instal•lacions a la seva disposició per a tot tipus d'esdeveniments

L’illa de Formentera és el marc perfecte per celebrar el teu esdeveniment. Un autèntic paradís mediterrani accessible tot l’any. Els colors del paisatge, el mar, la vegetació, els miradors, tot es combina perquè la foto surti perfecta en qualsevol circumstància.

Tenim espais polivalents per a la celebració de reunions i esdeveniments, un fantàstic menjador a més d’una àmplia experiència allotjant grups de diferents tipologies. Disposem a més d’un departament d’esdeveniments que t’ajudarà a organitzar-ne tots els detalls.

Contacte: (0034) 971 39 04 26 / events@smturistic.com

Casaments i celebracions

Et vols casar a Formentera? Una boda discreta? Amb pocs convidats? Busques opcions de qualitat a un preu raonable? Truca’ns! Et proporcionarem allotjament per a tu i per als teus convidats, i posarem a disposició vostra el restaurant de l’hotel perquè podeu celebrar aquest dia en un ambient privat i acollidor.

Festes i nits temàtiques

Si necessites un lloc per celebrar el teu aniversari o simplement vols reunir un grup d’amics o familiars als quals fa temps que no veus, a l’Hotel Rosales t’ajudarem a organitzar-ho tot. El nostre departament d’esdeveniments s’encarregarà de preparar tot allò que necessitis perquè aquesta festa o celebració sigui perfecta.

Esdeveniments esportius

Com a “hotel amic de l’esport” que som, sempre allotgem de bon grat equips esportius de diferents nacionalitats i categories. Ens adaptem a les seves necessitats i els oferim l’opció de preparació de menús especials per als esportistes més exigents. A més, fa anys que rebem i col•laborem amb diversos grups esportius de les Illes Balears, la qual cosa ens atorga una gran experiència i coneixement de les necessitats que requereix un grup d’aquestes característiques.

Reunions i incentius

Qui diu que una reunió o viatge de treball són avorrits? Prepara el teu viatge d’incentius o la teva reunió laboral a Formentera. Juntament amb el nostre departament d’esdeveniments t’ajudarem a preparar-ho tot, fins i tot podem planificar una ruta de viatge per conèixer l’illa i que la feina esdevingui oci.

Organització d'esdeveniments Et cases amb nosaltres?

Et cases amb nosaltres? 

Hotel Rosales

L'Hostal Rosales és un reconegut hotel de l'illa de Formentera amb 50 anys d'experiència. La seva ubicació al centre d'Es Pujols, a pocs metres de les cristal•lines aigües de la Platja d'Illetes, les seves renovades instal·lacions i el seu restaurant, fan que sigui el lloc idíl·lic pel teu allotjament a Formentera

Contacte

Hotel Rosales
Avd. Miramar 55
Es Pujols, Formentera, España

Reserves
(+0034) 971 39 04 26
info@smturistic.com

Recepció
(+0034) 971 32 81 23
info@rosales-formentera.com


Facebook Hotel Rosales Formentera